Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze merken?
Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Bekijkt u ook eens onze bedrijfsfilm eens »

Wij bellen u terug


naam   
telefoonnummer   

Schrijf u in de voor de nieuwsbrief


naam   
emailadres   

Diensten

Nieuwbouw & Vergunningen

Kerssens BV adviseert en begeleidt u ook bij nieuwbouw- en / of verbouwplannen. Onze specialisten hebben op dit gebied al een aantal bedrijven bij mogen staan. Er komt bij dit onderwerp veel op u af en wij kunnen u op een aantal punten behulpzaam zijn. Denk hierbij aan het verzorgen van subsidie aanvragen welke bij de overheid te verkrijgen zijn, het verzorgen en uitwerken van routingtekeningen, begeleiden van administratief - juridische zaken, het opstellen van een bedrijfsnoodplan.

U leest het, voor advies bij nieuw- en / of verbouwplannen zit u bij ons op het juiste adres!!

De regelgeving van de overheid dringt door tot vrijwel alle terreinen van het maatschappelijk leven. Het is belangrijk om te weten wat u moet doen indien u een vergunning wilt gaan aanvragen. Of het nu gaat om een aanvraag van een milieuvergunning, bouwvergunning of gebruiksvergunning, wij kunnen u hierbij de helpende hand bieden. Bovenstaande procedures kunnen wij voor u verzorgen en zorgen dat er voor uw bedrijf zo ruim mogelijke voorschriften uitkomen, zonder hierbij kostbare investeringen te moeten plegen.

Ook bij nieuwbouw, verbouw of verkoop kan een bodemonderzoek geëist worden. Bovendien is het raadzaam als u twijfels heeft over de kwaliteit van uw grond deze te laten onderzoeken, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer de gemeente wilt weten of uw bedrijf aan de wettelijke geluidsvoorschriften voldoet, kunnen zij u opdragen om een akoestisch onderzoek uit te laten voeren. Wij hebben de juiste mensen om dit voor u te regelen. Wanneer u hier meer over wilt weten, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.