Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze merken?
Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Bekijkt u ook eens onze bedrijfsfilm eens »

Wij bellen u terug


naam   
telefoonnummer   

Schrijf u in de voor de nieuwsbrief


naam   
emailadres   

Meer nieuws

Nexa Autocolor productnieuws

Nexa Autocolor geeft plastic afval nieuw leven.

De Eco+ Primer Surfacer (P565-44XX) is de eerste primer surfacer voor de autoschademarkt

die gebruik maakt van gerecyclede plastic flessen en levensmiddelenverpakking.

proces- en kwaliteitsvoordelen als de al bekende primers van Nexa Autocolor:

Behalve dat deze primer goed is voor het milieu, biedt hij net zo veel

proces- en kwaliteitsvoordelen als de al bekende primers van Nexa Autocolor:

• De primer geeft een zeer glad uiterlijk wat het schuurproces erg snel en

gemakkelijk maakt. Dit komt ten goede aan de effectiviteit, waardoor de

productiviteit van de spuiterij toeneemt.

• De applicatie is zeer eenvoudig; samen met de uitstekende

laagopbouw is deze primer uitermate geschikt voor het spuiten van alle

soorten reparaties.

• Het is een milde primer. Hierdoor is hij geschikt voor de meeste

gevoelige fabrieksondergronden en geeft hij absoluut geen aftekening

van randen van geplamuurde ondergronden en oude laklagen.
Klik op het PDF icoon voor meer informatie. Nexa Autocolor lanceert Aquabase Plus Fast
Nexa Autocolor lanceert Aquabase Plus Fast Nexa Autocolor heeft de nieuwe Aquabase Plus Fast ontwikkeld. Deze basislak levert een erg glad oppervlak op, waardoor minder blanke lak gespoten hoeft te worden. Bovendien is het product door gerichte aanpassingen nu zó efficiënt gemaakt, dat met één spuitgang hetzelfde perfecte resultaat behaald wordt. Hiermee haalt Nexa Autocolor naar eigen zeggen de bottleneck uit het schadeherstelproces. Met Aquabase Plus Fast kan behalve sneller, vooral slimmer gewerkt worden. Hiermee wordt de doorgangstijd kleiner en het applicatieproces sneller. Een tweede spuitgang is niet meer nodig. Er gaat nu geen tijd meer verloren met uitdampen tussen de lagen.


 Nieuw kleurenopzoeksysteem Easy Connect
PPG Industries heeft de EasyMix Lite vervangen door een nieuw kleuropzoeksysteem dat nog sneller en nauwkeuriger is: De EasyMix Connect. Hierin zijn naar eigen zeggen de nieuwste IT technologische toepassingen verwerkt. De EasyMix Connect maakt gebruik van PPG Industries’ software PaintManagement. Hierdoor heeft de spuiter altijd de nieuwste kleurrecepten tot zijn beschikking. Deze is verkrijgbaar als stand-alone unit, verbonden met verschillende computers, tot een netwerk van EasyMix Connect units. Ook kan de EasyMix Connect gebruikt worden als een geavanceerd kleuropzoeksysteem en kan tevens het voorraadbeheer en besteloverzicht voor zijn rekening nemen. Zelfs verslaglegging en managementrapportages maakt de EasyMix Connect voor zijn gebruiker in een handomdraai. De EasyMix Connect wordt standaard geleverd met een weegschaal, labelprinter en bijbehorende kast. En dat terwijl dit nieuwe wonder niet meer kost dan zijn voorganger.


Nieuwe Colorbox Nexa EHS Turbo Plus
PPG Industries komt met een nieuwe Colorbox van Nexa Autocolor voor de commerciële transportmarkt, de EHS Turbo Plus D.G. Color Selector. Deze bevat 38 waaiers op chromatische volgorde. De stalen komen overeen met de EHS Turbo Plus EHS P498-lijn van Nexa Autocolor. Ook nu weer geldt ‘What you see, is what you get’. Het zoeken van de juiste kleur kost nu veel minder kostbare tijd, aldus Nexa Autocolor. De kleurfamilie die op de bovenkant van elke waaier staat, is in één oogopslag zichtbaar. Daarbij is elke waaier van 01 tot 38 genummerd om het gebruik nog meer te vereenvoudigen. Er zijn momenteel meer dan 3.200 kleuren beschikbaar, die gebaseerd zijn op de originele standaarden en die allemaal een loodvrij recept beschikbaar hebben. Op de achterkant van elke staal staat het chromatische nummer en eventueel de RAL standaard.