Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze merken?
Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Bekijkt u ook eens onze bedrijfsfilm eens »

Wij bellen u terug


naam   
telefoonnummer   

Schrijf u in de voor de nieuwsbrief


naam   
emailadres   

PPG Refinish productnieuws

 
Nieuwe website PPG in de lucht.


Vanaf heden is de nieuwe PPG website operationeel. De site heeft een modern uiterlijk gekregen en er is uitgebreide informatie over alle productlijnen van PPG Refinish te vinden. Naast productinformatie kunnen klanten er terecht voor online kleurzoeken, PDS, MSDS en informatie over de milieuwetgeving.
Klik op onderstaande afbeelding om de site te bezoeken.

 


RapidMatch en nieuwe colorbox voor CT

Optie Kop 2
PPG loopt voorop in het onderzoek naar kleuren en nieuwe technologïeën. Zij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om snel en accuraat de juiste kleur te kunnen bepalen. Met behulp van de RapidMatch en de nieuwe Chroma Selector vindt u voor commercieel transport de juiste kleur in één handomdraai. De kleurwaaijers en de stalen zijn ontworpen naar de wensen van de klant.

De Delfleet Chroma Selector is gemaakt ter ondersteuning van de Delfleet UHS lijn.

De waaiers met in totaal meer dan 3264 kleurstalen, zijn chromatisch gerangschikt. De kleurfamilie, op de bovenkant van iedere waaier, is in één oogopslag zichtbaar. Op de achterkant zit het Chromatische Chipnummer en eventueel de RAL standaard.

Rapid Match

De RapidMatch is een geavanceerde fotospectrometer die de kleur meet vanuit 5 verschillende
hoeken. Dit maakt hem zeer accuraat en betrouwbaar.Een uniek matte blanke lak systeem


Het nieuwe matte blanke laksysteem bestaat uit twee matte blanke lakken: D8115 Matt Clearcoat & D8117 Semi-Gloss Clearcoat.
Deze blanke lakken kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar het bijzondere is dat ze ook met elkaar gemengd kunnen worden,
waardoor elke gewenste glansgraad gemaakt kan worden!

Het mengen gaat heel eenvoudig, aangezien ze alle twee in dezelfde verhouding geactiveerd worden.
De schadehersteller kan de glans van de blanke lak aanpassen aan de kleur, het model, de schadeplek of de omstandigheden  van de spuiterij. D8115 en D8117 kunnen zonder extra toevoegingen op hard kunststof gespoten worden, zoals spiegels, grillen, bumpers. Ze zijn snel en eenvoudig te spuiten en ze kunnen gemakkelijk geschuurd worden. Hierdoor wordt op tijd en materiaal bespaard.